Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Behandlinger


 

Kjemisk peeling


Kjemisk peel eller fruktsyre, er en av de aller mest populære behandlingene! Grunnen til det er effekten. Behandlingen gir masse glød, jevnere hudoverflate, finere porer og huden oppleves mykere.

Mikroneedling


Oppstramming, glød og hudfornyelse? Med mikroneedling får du alt i en behandling! Ikke prøvd det før? Det er absolutt verdt det!

Ansiktsbehandling


Ansiktsbehandling er for absolutt alle! Det finnes ett stort utvalg av ansiktsbehandlinger, akkurat som hud-utfordringer. Ingen hud er lik og derfor behandler vi også alle ulikt! Usikker på hva du trenger? Jeg utfører alltid en hudanalyse først, slik at vi sammen kan bli enige om hva som passer best for akkurat deg.

 

Fotpleie


Undersåttene fortjener pleie de også! I denne behandlingen utfører vi alt som trengs, fjerning av hard hud, klipp og rens av negler og neglebånd mm.

Muskelterapi

Muskelterapi hos meg er en kombinasjon av muskelmassasje, tøyninger, lymfe og bindevevsbehandling.

Plager vi behandler er bla.a:

Betennelser, hevelser, ødem, bekken og hofteproblem, beinhinnebetennelse, prolaps, frozen shoulder, tennis og golf albue, jumpers knee, runners knee, migrene, nakke og skuldersmerter mm.

Book time

 

 

Vipper & bryn


Farging og forming av vipper og bryn og vippeløft!

Hårfjerning


Hårfjerning med voks gir deg myk, glatt og hårfri hud på en effektiv og behagelig måte. Varer ca 4 uker.

Manikyr


Manikyrbehandling inkluderer stell av negler og neglebånd, peeling om ønskelig, påføring av negleolje og avsluttende krem som masseres inn.

 

 

Shellac


Hva er CND Shellac? Med enkelheten fra neglelakk og holdbarheten til gelé er shellac en colorcoat som gir eksepsjonell høyglans som varer 14+ dager. Den legges som en neglelakk- underlakk, farge, overlakk- og herdes i en UV lampe.

 

Share on Facebook