Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Behandlinger

Alt innen hud, fot, massasjer, hårfjerning, vipper, vippeløft og bryn mm. på Manger i Alver kommune.


 

Kjemisk peeling


Kjemisk peel eller fruktsyre, er en av de aller mest populære behandlingene! Grunnen til det er effekten. Behandlingen gir masse glød, jevnere hudoverflate, finere porer og huden oppleves mykere.

Dermapen, kjemisk peel og mesoterapi


Oppstramming, glød og hudfornyelse? Med Dermapen får du alt i en behandling! Ikke prøvd det før? Det er absolutt verdt det!

Ansiktsbehandling


Ansiktsbehandling er for absolutt alle! Det finnes ett stort utvalg av ansiktsbehandlinger, akkurat som hud-utfordringer. Ingen hud er lik og derfor behandler vi også alle ulikt! Usikker på hva du trenger? Jeg utfører alltid en hudanalyse først, slik at vi sammen kan bli enige om hva som passer best for akkurat deg.

 

Fotpleie


Opplever du tørr eller hard hud, negler og neglebånd som trenger litt hjelp? Føttene trenger en pause i hverdagen og fortjener å bli tatt vare på!

Massasje


Her får du aromaterapi, bindevesmassasje, lymfedrenering og indisk ayurvedisk kraniemassasje. Fra 30 - 80 minutter, alt etter hva du måtte ha behov for.

MELINE


MeLine serien er utviklet spesielt til å behandle alle typer pigmentering. Vi har behandlinger og produkter tilpasset alle hudtyper.

 

 

Vipper & bryn


Farging og forming av vipper og bryn og vippeløft!

Hårfjerning


Hårfjerning med voks gir deg myk, glatt og hårfri hud på en effektiv og behagelig måte. Jeg har lang erfaring med hårfjerning og jeg har flere typer voks, slik at alle kan ta behandlingen

Manikyr


Manikyrbehandling inkluderer stell av negler og neglebånd, peeling om ønskelig, påføring av negleolje og avsluttende krem som masseres inn.

 

 

Shellac


Hva er CND Shellac? Med enkelheten fra neglelakk og holdbarheten til gelé er shellac en colorcoat som gir eksepsjonell høyglans som varer 14+ dager. Den legges som en neglelakk- underlakk, farge, overlakk- og herdes i en UV lampe.

 

Share on Facebook

Logg inn